By: sarinawati sahib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Sep-2008 01:52 Email | Share | | Bookmark
BERITA GEMBIRA

 
 
Sempena bulan ramadhan yg mulia ni, mama dapat berita yg paling mengembirakan, haa nak tau aper... tadaaaaa

ni yang dinanti ... alhamdulillah





Thursday, 21-Aug-2008 00:46 Email | Share | | Bookmark
Majlis...majlis..

majlis perpisahan nie utk ain juga
 
 
View all 6 photos...
Kami di Office ader buat majlis, makan2, besday, majlis perpisahan untuk ain sebab dia nak berpindah ker putrajaya, ain duk sebelah meja ma jer.. lepas ni ganti ngan org plak, asyik bertukat jiran jer mama ni...

2 orang mama tengah potong kek


sessi bergambar


Thursday, 21-Aug-2008 00:06 Email | Share | | Bookmark
Anuar Zain

leiya n asfa
mama
asfa n huby
View all 6 photos...
10 hb yg lepas mama ader dinner Kelab PTGS, di Holiday Villa Subang Jaya.. emmm makan boleh laa tahan sedap gak... so layan
mama n anuar zain









Thursday, 7-Aug-2008 01:45 Email | Share | | Bookmark
hepi besday papa

budak demam tu hari
dia wat muka, tak mo mkn ubt
muncung jer
View all 12 photos...
5 ogos 2008, besday papa yg ker 31thn, dah makin meningkat umur, bila nak tambah baby... tuuuuuuuutuuuuuuuuuu....
emmm apapun mama sayang kan papa lebih dari segalanya, tima kasih 4 everything,

emm nie laaa gambar budak demam tu

kek papa

emm cam besday dia plak

mama pun..

papa potong kek



Friday, 1-Aug-2008 07:41 Email | Share | | Bookmark
peredaran masa...

 
 
 
View all 10 photos...
Cepatnya masa berlalu... anak mama dah makin membesar.. dari sebesar tapak tangan hingga boleh menyebut nama mama, papa... i love u baby
umur 1 hari

umur 2 bulan

umur 4 bulan

umur 7 bulan

1 thn 2 bulan

1thn 5 bulan

2thn

3thn

sekarang




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net